Leta löparlopp lite lättare, liksom

Hitta loppet

Att infria nyårslöftet, ge sig ut i motionsspåret och börja springa är bara det första steget. Det andra består i att hitta det perfekta loppet att anmäla dig till för att testa den nyfunna syreupptagningsförmågan på riktigt. På hittaloppet.se landar du springande.

Publicerad:
1 mars, 2016

Nu när vi efter ett par intensiva veckors utvecklande lanserar hittaloppet.se så kan vi garantera att du landar du springande.

Hittaloppet.se fungerar som en digital loppkalender, men med nya användarvänliga funktioner ingen annan liknande tjänst har i dagsläget. Bland annat är Hitta Loppet kartbaserad, vilket innebär att loppen går att hitta genom att söka på geografiskt område, eller helt enkelt välja ”Nära mig”. Det går även att filtrera på sådant som underlag, typ av lopp och svårighetsgrad. Allt för att potentiella deltagare så enkelt som möjligt ska kunna hitta sitt lopp.

Är man arrangör, så kan man enkelt registera sig och börja lägga upp lopp och evenemang – med all information som behövs. Bilder, länkar till anmälning, sociala medier, relaterade lopp (ex seedningslopp) m.m.

Bakom hittaloppet.se står Team Sportia och koncept/design är framtaget av Right Thing United.