Universum expanderar

Välkommen ombord, Filip och Daniel!

Årets första halva har innehållit mer av det mesta – mängder av nya spännande uppdrag, tillsammans med den lika viktiga vidareutvecklingen av våra tidigare projekt. Laguppställningen har med andra ord skrikit efter förstärkning och det är med stor glädje vi kan presentera Filip och Daniel – våra två nya webbutvecklare.

Publicerad:
5 juni, 2015

Söderifrån ansluter vår absolut färskaste guldklimp: Båstadssonen Daniel Johnsson – blott 28 år ung men redan en briljant utvecklarveteran.

Han har många års erfarenhet av att producera kommunikativ webb i den halländska reklambranschen och utöver att vara kontorets expert på såväl lerduveskytte som stand-up paddleboard, kommer inte minst hans WordPress-expertis förstärka oss ytterligare på backend-sidan.

Filip Hallqvist slog ner som en blixt från klar himmel – ett überbegåvat tekniskt underbarn med irriterande god formkänsla, från Örebro men på väg till Göteborg.

Nu har vi fått äran att bli kollegor med denna unga jazzgitarrist, som tänker lika nytt som rätt inför tekniska utmaningar.

Vi önskar båda hjärtligt välkomna och ser fram emot fortsatta äventyr i ännu bredare trupp.