Digital produkt

Robotbyggaren för Elektroautomatik

Att automatisera sin fabrik är inget litet steg att ta. Det kan dessutom vara ett läskigt steg – att helt plötsligt behöva beblanda sig med högteknologiska robotar och dess mjukvaror och ta beslut som kan komma att påverka företaget för all framtid. Och dessutom låta proffsig under tiden man gör det.

Det är denna obekväma och svåra process som Elektroautomatik ämnar göra enkel och trygg – att minska tröskeln till att ta sitt första steg, så att man faktiskt kan effektivisera sin verksamhet.

Vi blev kontaktade av Elektroautomatik med en idé om att göra en interaktiv robotbyggare, där besökare på bara några sekunder kan få en bild av vad automation av deras verksamhet hade inneburit – direkt via Elektroautomatiks webbplats.

Lösningen blev en responsiv React-applikation som utifrån användarens val renderar lämpliga kombinationer av robotarmar, styrenheter och säkerhetsstängsel, kompletterat med prisuppskattning för hela härligheten. Användaren kan sedan skicka iväg en offertförfrågan på ett enda klick och sätta automationsklotet i rullning!

Publicerad:
18 september, 2019