Digitala verktyg som förenklar och engagerar

Webben är idag lika mycket ett arbetsverktyg som en plats för strösurf. Vi använder webbläsaren för att ta hand om filhantering, bildbehandling, kalkylark och inte minst kommunikation och samarbete. I en uppkopplad värld innebär modern webbteknik oändliga möjligheter att göra sysslor och arbete smartare, enklare, och effektivare.

Vi skapar webbapplikationer som blir viktiga bitar av användares digitala vardag — på dator eller i mobil. Oavsett om det handlar om ett intranät, spel eller mobilapplikation skräddarsyr vi applikationer som med teknik, design och integration blir omtyckta användaruplevelser och kraftfulla verktyg.

Intranät

Intranät

Vi bygger skräddarsydda intranät som används och utvecklas

Vilken bra idé det är egentligen; intranät som en smart, underlättande och social knytpunkt i ett företag eller organisation. ”Som Facebook, fast för jobbet” hör man ibland. Men ändå tenderar intranät att bli svåra att både köpa, implementera och få folk att använda.

Vi bygger skräddarsydda intranät som utgår från den unika organisationen och dess behov, processer och användare. Det tror vi leder till välanvända produkter som hjälper till med rätt saker, kan växa med behoven och är lustfyllda arbetsverktyg. Dessutom blir det oftare billigare än att köpa en färdig plattform och tvinga den egna verksamhet att passa in i den.

Så här tror vi att man skapar ett bra intranät:

 • Analysera och engagera

  Vi börjar med att — mer eller mindre omfattande — skapa oss en gemensam bild av organisationen och användarna som ska ha nytta av intranätet. Hur ser strukturen ut, vilka flöden av arbetsuppgifter och kommunikation finns mellan de olika delarna?

  Vad tycker användarna själva? Vi frågar dem! Att fem personer i en styrelse eller projektgrupp ska definiera ett verktyg som hundratals andra ska använda blir sällan särskilt bra.

 • Integrera

  Vad finns det för andra digitala verktyg och system som skulle kunna dela med sig av innehåll och/eller funktionalitet till intranätet? Tidrapportering, ärendehantering, kalender och statistik är lysande exempel på innehåll som kan göra skillnaden mellan att vara det första man öppnar varje morgon och ytterligare ett system i mängden.

 • Engagera igen

  När intranätet är färdigbyggt och på plats hänger framgången minst lika mycket på hur det implementeras i verksamheten. Utbilda personalen och låt ambassadörer vara katalysatorer i användandet. Utan innehåll och aktivitet från hela organisationen blir även det mest välbyggda intranät snabbt en dammig relik.

Mobila applikationer

Mobila applikationer

Vi designar och bygger smarta mobilupplevelser

Mobilappar — vi använder dem dagligen med passionerad hatkärlek. Ett väldesignat, kraftfullt verktyg i den lilla, digitala följeslagaren som vi ständigt har lättillgänglig är så klart en åtråvärd yta med stor potential för både marknadsföring, försäljning och kommunikation.

Vi designar och bygger webb-baserade mobilappar, antingen integrerade med en webbplats eller helt fristående.

 • Integrerade i webbplats

  Våra webbproduktioner är givetvis responsiva med lättanvända och kompetenta mobillägen, men ibland kan en helt skräddarsydd, app-lik mobilupplevelse vara motiverad. Vi kan då dra nytta av webbplatsens innehåll och skapa en unik mobilupplevelse, med extra funktionalitet, ovanpå.

 • Fristående/Native

  Renodlade mobilappar bygger vi istället fristående, men säkerligen med innehåll som hämtas från andra system. Dessa appar kan använda mer av mobiltelefonernas funktioner och hårdvara samt distribueras via App Store/Google Play som vanligt.